Sunday, 27 February 2011













The All American Rejects

B0yband dari amerika yang berasal dari oklahoma yang ditubuhkan pada 1999....
aku minat giler dengan band nie..lagi dorang best2 glerr.... 
dah best gler plak yer... :)
Penyanyi utamanya ialah Tyson yang kat tengah ade skaff kat leher tu...
betol ke aku eja tu hahaha...dia nie vokalis utama dan juga bass gitar...
pemain gitar yang lain Mike dengan Nick yang muke jambu dengan rambut panjang tu,,,,yang sorang lagi tu Chris pemain drum...
Album pertama publish 2002 tajuk album name kump dorang juga dan lagu paling popular dorang masa tu "Swing Swing"....search jangan tak search...best...Album kedua dorang tajuknya "Move Along" pada tahun 2005. Lagu Hitz dorang masa tu such as "Its End Tonight", "Move Along", dan juga "Dirty Little Secret". Lagu2 nie memang gempak gler2 mase tu sampailah sekarang bagi peminat kumpulan nie la... :)
Album ketiga dorang pada tahun 2008 dengan tajuk "When The World Comes Down" dengan single pertama "Give You Hell"...best gler lagu nie. 

Saturday, 26 February 2011

Just dun 4get about me...
coz i never ever 4get about u....
aku ini insan biasa...
bisa sakit luka kerana cinta...
dingin sepi kerap menyapa...
airmata jatuh lukisan raga...
kadang ku kuat setegar karang...
kadang ku rapuh lemah liar merana....

Friday, 25 February 2011

About Myself

Salam.....
ni blog aku yang pertama...
hahah freshie lagi dalam dunia bloggies nie...
Tak tahu sebenarnya nak letak apa dalam blog ni tapi takpe lama2 taw la tu kan,,,huhu...
Nama sebenar aku Khalid Bin Awang Damit berasal daripada Sandakan The Natural City Sabah. 
Tahun 2o11 ini umur aku mencecah 22tahun dan sedang menyambung pelajaran peringkat ijazah dalam bidang Human Resource Management di Universiti Selangor.

Dilahirkan di Hospital Dutchess Of Kent pada O8 Mei 1989.