Sunday, 27 February 2011













The All American Rejects

B0yband dari amerika yang berasal dari oklahoma yang ditubuhkan pada 1999....
aku minat giler dengan band nie..lagi dorang best2 glerr.... 
dah best gler plak yer... :)
Penyanyi utamanya ialah Tyson yang kat tengah ade skaff kat leher tu...
betol ke aku eja tu hahaha...dia nie vokalis utama dan juga bass gitar...
pemain gitar yang lain Mike dengan Nick yang muke jambu dengan rambut panjang tu,,,,yang sorang lagi tu Chris pemain drum...
Album pertama publish 2002 tajuk album name kump dorang juga dan lagu paling popular dorang masa tu "Swing Swing"....search jangan tak search...best...Album kedua dorang tajuknya "Move Along" pada tahun 2005. Lagu Hitz dorang masa tu such as "Its End Tonight", "Move Along", dan juga "Dirty Little Secret". Lagu2 nie memang gempak gler2 mase tu sampailah sekarang bagi peminat kumpulan nie la... :)
Album ketiga dorang pada tahun 2008 dengan tajuk "When The World Comes Down" dengan single pertama "Give You Hell"...best gler lagu nie. 

No comments:

Post a Comment